Корнелия прекарва ваканцията на “Позитано 20Повечето депутати са избрали родното

...
 Корнелия прекарва ваканцията на “Позитано 20Повечето депутати са избрали родното
Коментари Харесай

Къде и как почиват нашите депутати и политици

 Корнелия прекарва ваканцията на “Позитано ” 20

Повечето депутати са избрали родното Черноморие или българските планини. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е завела на море внучката си, която е на четири годинки. Караянчева споделя, че е прелестно занятие да гледаш малко дете, което се интересува от всичко. 

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прекарва ваканцията на “Позитано ” 20. Засега не й се очертавала отмора. Трябвало да обезпечи средства за локалните избори след орязването на дотацията на 1 лева
Зам. ръководителят на Народно събрание от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин сподели, че също почива в България със фамилията си. В момента правели преходи в планината. Преди това отскочили за няколко дни до Черноморието. Вигенин не пожела да каже къде съответно са били.

И Йордан Цонев от Движение за права и свободи увери, че не е имал съмнение да избере отмора в родината, само че било въпрос на опазване на персоналното пространство да не каже къде тъкмо отдъхва. Нона Йотова от групата на Българска социалистическа партия е в Банско, където сега тече джаз фестивала.

Славчо Атанасов от Обединени патриоти съумял да отскочи единствено за три дни до родното море и побързал да се върне в Пловдив, с цел да се приготвя за кметската конкуренция. Атанасов ще е главния конкурент на претендента от ГЕРБ, както бе и на предходните локални избори, когато загуби с 1000 гласа от Иван Тотев. Съпредседателят на групата Обединени патриоти Искрен Веселинов сподели, че сега е в селската си къща в Червена вода. Събирал сини сливи за ракия, само че до дни щял да заведе за пръв път децата си в Охрид и Битоля.

Димитър Главчев от ГЕРБ покорява върхове. В профила си във фейсбук той заяви, че е изкачил Елбрус. “Първият ден достигнахме подслон “11 ” – 4130 м. Вторият ден “ Скалите на Пастухов ” – 4700 м. Третият ден – отмора и на четвъртия – атакувахме Върха, от 3750м. до 5642м. и назад. Имахме си и компания ”, написа Главчев.

Трима министри от кабинета почиват в Евксиноград тази седмица. В елитната база на властта край морето разпускат вицепремиерът Томислав Дончев, финансовият министър Владислав Горанов и правосъдният министър Данаил Кирилов. Те не бяха на последното съвещание на Министерски съвет в сряда, а и точките в дневният ред не се отнасяха до ресорите им, с изключение на последната, с която натовариха вицепремиера да дава отговор за идните локални избори.

58 национални избраници от разнообразни партии също са избрали плажовете край Варна за своя годишен отдих. Част от тях ще събират безоблачен загар на брега на Евксиноград, а други в курортите “Златни пясъци ” и “Св. Св. Константин и Елена ”. Цените в държавната резиденция “Евксиноград ” не са променяни от години.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР